uzina-dacia.jpgAutomobile Dacia, cel mai mare producător auto din România, a înregistra, în 2023, o cifră de afaceri de peste 5.2 miliarde lei. Cu toate acestea, compania a redus numărul angajaților.

Volumele impresionate de vânzări înregistrate anul trecut de Automobile Dacia au dus la o creștere cu 1% a cifrei de afaceri. Astfel, profitul net al companiei s-a menținut la un nivel similar cu cel din 2022. În schimb, numărul angajaților a scăzut. În 2023, cifra de afaceri Automobile Dacia a fost de 5.259 miliarde de euro, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor și citate de Ziarul Financiar.

Astfel, profitul net al companiei a fost de aproximativ 107 milioane de euro.

În schimb, numărul angajaților a scăzut cu aproape 1.000 în comparație cu anul 2022.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.