mioveni-fitosanitare.jpgServicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a început aplicarea tratamentelor fitosanitare la trandafiri și arbuști ornamentali cu fungicide și insecticide omologate.

Scopul acestei campanii este de a preveni unele boli specifice acestor specii de plante (cum ar fi făinarea, rapănul şi monilioza), dar şi de a combate dăunători precum afide - păduchii plantelor, purici, gărgăriţa frunzelor, musculiţa albă de seră, puricele albastru, omida păroasă a buxusului, acarieni, musca minieră, tripsul comun, păduchele lânos, trips, păduchele cenuşiu, minierul marmorat, păduchele verde.

Cetățenii sunt rugați să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în zonele unde se vor aplica aceste substanțe, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.