gentea-conaf.jpgCristian Gentea, primarul municipiului Pitești, va fi prezent astăzi la unul dintre cele mai vibrante evenimente organizate de către mediul de afaceri, prin CONAF Argeș: Maratonul pentru Educație Antreprenorială.  

”Încurajez cu entuziasm demersul CONAF de a susține introducerea educației antreprenoriale în învățământul gimnazial și liceal și felicit tinerii care s-au calificat în această competiție de proiecte și abilități!

Rămân un partener deschis și activ al mediului de afaceri argeșean și îmi doresc ca Primăria Pitești să bifeze din ce în ce mai multe proiecte care aduc plusvaloare antreprenoriatului local.

Peste 1.000.000 de euro este suma estimată de specialiști ca reprezentând venituri pentru sectorul HoReCa, după organizarea recentă a Campionatului European de Ju-Jitsu la Pitești Arena! De altfel - de la inaugurare până în prezent - Sala Polivalentă a fost, constant, un motor important pentru economia locală!

776 mp de birouri am realizat la Business Hub Prosant, în cadrul unui proiect de peste 3.000.000 de euro, reprezentând un incubator de afaceri premiat la nivel național ca model de bună practică. 16 firme nou înființate în diverse domenii de cercetare-dezvoltare primesc astfel șansa startului către succes!

8.000.000 de euro este costul Pasarelei Tudor Vladimirescu – Republicii, care va intra în patrimoniul municipiului nostru, parte a investiției de 100.000.000 de euro a companiei Prime Kapital pentru noul Argeș Mall.

43 de hectare este suprafața pentru care am reușit obținerea avizelor de demolare a CET Sud 2, locația pe care o pregătim pentru viitorul parc industrial.

Mii de angajați ajung mai ușor, mai repede și mai ieftin la locurile de muncă, după implementarea rețelei de transport metropolitan, dar și după extinderea infrastructurii rutiere urbane.

Sute de firme valorifică serviciile de digitalizare implementate, care le permit solicitarea de documente, eliberarea de certificate sau plata impozitelor exclusiv online!

Cred enorm în parteneriatul public-privat și rămân cel mai pătimaș susținător al acestui concept, pe care îl consider crucial pentru dezvoltarea unei comunități!

Mulțumesc pentru încredere! 

Suntem o forță împreună!”, afirmă Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.