petrom_statie.jpgPetrom, liderul pieței carburanților din România, a scumpit din nou carburanții. De data aceasta s-a scumpit doar benzina standard, cu 4 bani pe litru. Este a 11-a scumpire din 18 ianuarie 2024. De atunci, prețurile au crescut cu 51 de bani pe litru în cazul benzinei și cu 44 de bani pe litru în cazul motorinei.

Stațiile Petrom afișează vineri dimineață, 23 februarie 2024, următoarele prețuri: 7,11 lei pentru un litru de benzină standard și 7,54 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Comparativ cu luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină s-a majorat cu 6 %, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 20 de lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile.

 

În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru a crescut cu 5,1 %, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 18,5 lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.