aur-1600x1000.jpgPerceput întotdeauna drept un metal prețios și valoros, păstrându-și acest statut până în zilele noastre, prețul unui gram de aur s-a schimbat.

Aurul continuă să prezinte interes pentru investitorii români, însă sursa aleasă pentru achiziționare este foarte importantă. Există și foarte multe înșelăciuni și este bine să cumperi de la magazinele mari. În țara noastră, câteva bănci pun la dispoziție posibilitatea de a cumpăra aur, sub formă de lingouri bătute sau turnate și monede de diverse mărimi și gramaje, fiind vorba despre o sursă sigură. La data de 19 februarie 2024, prețul unui gram de aur a atins valoarea de 299,7327 de lei, în creștere față de 299,2265 de lei, pe 16 februarie, conform raportului oferit de Banca Națională a României.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.