handbalul.jpgDuminică, 18 februarie, de la ora 17.00, Sala Sporturilor Mioveni va găzdui meciul de handbal feminin dintre CS Rapid București și Team Esbjerg, din cadrul calificărilor în faza a doua a EHF Champions League.

Clubul Rapid a ales să joace meciul contra campioanei din Danemarca “acasă” la Mioveni, deoarece Sala Polivalenta din Bucuresti nu este disponibila la data jocului, din cauza unor lucrări de modernizare.

Iubitorii handbalului din Mioveni vor putea achiziționa biletele de la Sala Sporturilor, în ziua meciului. Pentru această partidă, clubul Rapid București în calitate de gazdă și organizator va oferi prioritate propriilor abonați, în orice zona a salii din Mioveni, în limita capacității tribunelor.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.