noul-duster.jpgPrimele 200 de automobile puse la bătaie de Dacia pentru rezervare la noul Duster, în ziua în care au fost anunțate prețurile noii generații a SUV-ului, au fost comandate în primele 24 de ore, cele mai căutate fiind motorizările 4x4 și cele hibrid. Dacia a suplimentat stocul oferit pentru precomenzi, la doar o zi de la start.

Dacia a decis acum să suplimenteze stocul de Duster 3 oferit pentru rezervare cu încă 300 de automobile, în versiunile de motorizare TCe 130 4x4 și Hybrid 140.

După anunțarea prețurilor pentru noul Dacia Duster 3, constructorul auto a oferit primilor 200 de clienți șansa de a rezerva mașina pentru suma de 100 de euro. Au fost puse la bătaie patru versiuni de motorizare și echipare, toate cu vopsea Sandstone Beige, cu motoarele ECO-G 100, TCe 130 4x2, Hybrid 140 cu cutie automată și, bineînțeles, TCe 130 cu tracțiunea integrală 4x4. Acestea din urmă s-au dovedit a fi cele mai căutate, versiunea cu tracțiune integrală fiind prima care a dispărut de pe site-ul de precomenzi. De asemenea, motorizarea hibrid de 140 de CP, singura disponibilă cu cutie automată, a avut un succes la fel de mare.

Din acest motiv, conducerea companiei a decis să pună la dispoziția clienților din România un număr suplimentar de 300 mașini pentru a fi rezervate. Prețurile la care sunt oferite cele două versiuni, TCe 4x4 și Hybrid 140, includ unele opțiuni, precum pachetul de iarnă cu parbriz încălzit, pachetul de parcare cu camere multi-view și pachetul Techno, cu încărcător wireless de telefon, sunt de 27.550 euro, pentru TCe 4x4, și 28.900 euro, pentru Hybrid 140.

Primele autombile vor fi livrate în luna iunie, iar mașina va avea premiera mondială în februarie, la Geneva. Începând din martie vor fi deschise comenzile în showroom-uri, moment în care toți cei care au rezervat o mașină în aceste zile vor putea să-și transforme precomenzile în comenzi ferme.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.