giratoriu

Ani în șir, primarul Ion Georgescu de la Mioveni s-a zbătut pentru ca cei de la Drumuri Naționale să realizeze un sens giratoriu pe DN73, la intersecția cu drumul ce duce spre Mioveni, pentru a se reduce numărul accidentelor. Iar după ce acest sens giratoriu a devenit realitate, numărul accidentelor rutiere în zonă a scăzut spectaculos.

Și tot primarul Ion Georgescu s-a numărat printre extrem de puținii oficiali care au susținut constant realizarea unui alt sens giratoriu, la kilometrul 3+250, la intersecția DN 73 cu DJ 703 K, chiar lângă benzinăria Lukoil din Mărăcineni, într-o zonă aglomerată și cu mare risc de accidente. Și autoritățile centrale au în sfârșit reacție la aceste demersuri. Construcția viitorului sens giratoriu va fi realizată până la finalul acestui an.

”Obiectivul se află în faza de proiectare, proiect pentru autorizația de construire, urmând ca după finalizarea serviciilor de proiectare să se demareze procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor.
Amenajarea sensului giratoriu are ca scop fluidizarea traficului rutier cât și creșterea gradului de siguranță rutieră”, au declarat pentru FinanciarPress.ro reprezentanții CNAIR.

Mai trebuie spus că tot pe DN73, și Primăria Pitești mai intenționează să realizeze un sens giratoriu, in dreptul uzinei de apă, pe Calea Câmpulung, într-o zonă unde în ultimii cinci ani au fost înregistrate zeci de accidente.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.