petrom1.jpgBenzina de la Petrom e mai ieftină cu 5 bani pe litru marți, 07 noiembrie 2023, la stațiile Petrom. 

Schimbarea de preț vine la o zi după ce Petrom, liderul pieței carburanților, a scumpit motorina standard cu 4 bani pe litru.

Ieftinirea de 7 bani pe litru din week-end a benzinei și motorinei face parte dintr-o promoție a Petrom, potrivit căreia în fiecare weekend, de vineri seara de la ora 23 până duminică seara la ora 23, prețurile sunt reduse cu 7 bani pe litru. Campanii similare au mai fost desfășurate de Petrom și anii trecuți.

Stațiile Petrom afișează marți un preț de 6,82 lei pentru un litru de benzină standard și 7,53 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Prețul benzinei standard la stațiile din Capitală este cuprins între 6,76 si 6,83 lei pe litru, iar cel al motorinei standard, între 7,51 lei și 7,54 lei pe litru.

Comparativ cu luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 4,3%, ceea ce înseamnă ca un plin (50 de litri) costă astăzi cu 15,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile. În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru s-a diminuat cu 4,1%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 16 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.