petrom1.jpgPetrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scumpit azi motorina vândută în stațiile proprii. Prețul benzinei a scăzut ușor, ușor după ieftinirea de ieri.

Stațiile Petrom afișează pe data de 3 octombrie 2023 un preț al benzinei standard de 7,22 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,81 lei/litrul.

Așadar, față de ziua precedentă, benzina este mai ieftină la Petrom cu un ban pe litru, iar motorina costă cu cinci bani pe litru în plus.

Ultima modificare de preț a avut loc chiar ieri, 2 octombrie, atunci când benzina s-a ieftinit cu cunci bani pe litru. Anterior,  vineri 29 seprembrie,  prețul motorinei a crescut cu șapte bani pe litru, iar cel al benzinei a rămas nemofidicat, asta după ce cu doar o zi înainte Petrom ieftinise benzina cu cinci bani pe litru.

Așadar, după ultimele evoluții ale prețurilor, diferența de preț dinre cei doi carburanți crește până la 59 de bani pe litru.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.