Drum-Expres-Lot-2-viteza-120.jpgStart oficial pentru reluarea lucrărilor pe primul lot al Drumului Expres Craiova – Pitești. CNAIR a predat constructorului Ozaltin (Turcia) amplasamentul șantierului pe Lotul Craiova – Robănești, lot cu o lungime de 18 km executat în procent de 57% (la rezilierea contractului cu Tirrena Scavi în decembrie 2022).

Asocierea Ozaltin Insaat Ticaret VE Sanayi A.S (lider) – Strade Bauunternehmung SRL – Visio Construction Works SRL are la dispoziție 3 luni pentru organizarea de șantier și încă 15 luni pentru execuția lucrărilor. În această asociere sunt și doi constructori din România: Strade Bauuternehmung SRL din Craiova respectiv Visio Construction Works din București (detalii aici).

Constructorul Ozaltin este la prima lucrare pentru infrastructura mare în România, în prezent având în execuție modernizarea DN 6 Alexandria – Craiova, un tronson de aproape 50 de kilometri Roșiori – Caracal care ar fi trebuit terminat la sfârșitul anului, dar a primit o extensie pentru iulie 2024.

Deja au început procedurile pentru predarea amplasamentului, antreprenorul are un termen pentru organizarea de șantier și aprovizionare de materiale, dar deja a demarat aceste proceduri.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.