rca-asigurare.jpgAutoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a acordat Eazy Asigurări, parte din D Craig Holding, divizia de investiții condusă de Sacha și Augusta Dragic, care controlează și grupul de pariuri sportive Superbet, autorizația de funcționare și a avizat acționarii semnificativi și conducerea companiei.

De asemenea, instituția a acordat companiei autorizația de practicare a asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA), devenind astfel al nouălea jucător de profil prezent pe acest segment de piață.

Informația a fost confirmată oficial de ASF. 

Pe segmentul RCA activează Allianz-Țiriac Asigurări, Asirom VIG, Generali, Grawe, Groupama și Omniasig VIG, alături de Hellas Direct și Axeria, ultimele două companii activând pe piața românească în baza FOS (Freedom of Service) și, respectiv, FOE (Freedom of Establisment). 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.