expresVeste foarte bună pentru miile de șoferi din Argeș care merg zilnic spre Slatina. În luna decembrie va fi finalizat tronsonul 3 al drumului expres Pitești-Craiova, iar în noiembrie 2024 va fi finalizat și tronsonul 4 din drumul expres Craiova-Pitești, cuprins între Pitești și Colonești. Acest tronson este situat în mare parte pe teritoriul județului Argeș. Practic, de la finalul anului viitor, se va putea circula în regim de drum expres între Pitești și Slatina, cu câte două benzi pe sens și viteza maximă de 100 kilometri/oră, evitându-se astfel proverbialele cozi în trafic de până acum.

Contractul pentru cei 31,82 kilometri ai tronsonului Pitești-Colonești a fost semnat cu UMB pe 17 august 2021, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 15 noiembrie 2021. Valoarea contractului este de 754,9 milioane lei fără TVA. Stadiul lucrărilor se apropie de 30%, după cum ne-au precizat reprezentanții CNAIR.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.