autostradaCNAIR a făcut publice joi 7 septembrie noi detalii privind tronsonul cinci al autostrăzii Sibiu-Pitești, tronson cuprins între Curtea de Argeș și Pitești, cu o lungime de 30,35 kilometri.

Lucrările merg într-un ritm foarte bun, stadiul fizic apropiindu-se de 50%. La ora actuală, pe șantier sunt 582 de oameni. Iar mobilizarea este una mare și privind utilajele: 167 autobasculante, 95 alte utilaje, 4 instalații de foraj și 17 macarale. Și, după cum spun reprezentanții CNAIR, dacă se păstrează actualul ritm al lucrărilor, tronsonul 5 va fi gata în decembrie 2024, cu opt luni înainte de termenul-limită fixat în contract pentru 31 august 2025.

Lucrările la tronsonul 5 au început în septembrie 2021 și sunt realizate de firma italiană WeBuild.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.