rabla-local.jpgAzi începe programul Rabla Local. 

Pot beneficia de program doar cetățenii români care locuiesc în raza unei primării care și-a dorit să participe la „Rabla Local” asigurând partea sa, de 20%”, din suma aferentă casării fiecărei mașini.

Pe lângă bugetul programului și procentul cu care vor participa primăriile, AFM a stabilit plafoane în funcție de numărul de locuitori ai fiecărei localități. Cele sub 5.000 de locuitori pot casa prin „Rabla Local” 50 de autovehicule uzate, cele cu o populație cuprinsă între 5.001 şi 10.000 de locuitori pot casa 100 de autovehicule uzate, iar cele cu o populaţie cuprinsă între 10.001 şi 50.000 de locuitori 500 de vehicule uzate.

Localitățile cu 50.001 – 200.000 de locuitori pot include în program 1.000 de autovehicule uzate, iar cele cu peste 200.001 locuitori maximum 5.000 de autovehicule uzate.

Pentru a participa la programul „Rabla Local”, proprietarii de vehicule trebuie să se asigure că mașina lor are, la data participării în program, o vechime mai mare sau egală cu 15 ani calculată de la anul fabricației, are norma de poluare Euro 3 sau inferioară și conține componentele esențiale.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.