teilorSăptămâna trecută, Florin Enache – președintele și fondatorul lanțului de bijuterii de lux Teilor a fost invitat, alături de câțiva colegi la Ambasada României în Republica Bulgaria, la Spring Awakening Reception, un eveniment dedicat afacerilor antreprenoriale care au depășit granițele și s-au făcut remarcate în Bulgaria.

”Am fost onorați să participăm la acest eveniment alături de personalități importante din mediul de afaceri local. O recunoaștere a eforturilor care ne-au ajutat să ne consolidăm poziția pe piața regională și să devenim un brand de bijuterii recunoscut la nivel internațional”, spun reprezentanții Teilor.

Primul magazin Teilor a fost deschis la Pitești în 1998. La ora actuală, brandul Teilor înseamnă peste 500 de angajați și peste 65 de magazine în România și alte patru țări europene (Bulgaria, Cehia, Polonia, Ungaria)

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.