Dezbatere-mioveni1.jpgAu fost programate ultimele două dezbateri pe tema Bugetului orașului Mioveni, organizate cu cetățenii din Racoviţa și cu cei din Clucereasa.
Reprezentanții cetățenilor din cele două sate precum și un număr important de locuitori au analizat bugetul și au discutat despre proiectele de investiții cu reprezentanții primăriei Mioveni și consilierii locali prezenți.
Bugetul consolidat al orașului Mioveni pentru 2023 este de aproximativ 42,5 milioane euro și cuprinde o listă de investiții și proiecte de dezvoltare care însumează 117 obiective, 55 dintre acestea fiind lucrări și proiecte noi.
Proiectul de buget va fi supus votului de aprobare al Consiliului Local în şedinţa programată pentru joi, 26 ianuarie, de la ora 17.00, la Primăria Mioveni.
Sugestiile şi propunerile celor interesaţi, cu privire la proiectul bugetului orașului Mioveni pe anul 2023, pot fi trimise pe mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până pe 24 ianuarie (ora 24.00).
De asemenea, se pot depune și individual, marți, 24 ianuarie, în intervalul 08.00 -10.00, la secretariatul primăriei orașului Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.