apa-canal.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA informează utilizatorii situaţi pe str. Octavian Goga, nr. 31 şi nr. 19, şi str. Dimitrie Bolintineanu, numerele 7, 14, 16, 16A şi 18, că obiectivul de investiţii „Extindere conductă de alimentare cu apă şi de canalizare‟ este în curs de finalizare, în sensul că au fost executate căminele de apometre şi caminele de racorduri alocate fiecărei proprietăţi, urmând ca în perioada următoare să fie contorizate branşamentele de apă.

"În acest sens, rugăm ca toţi utilizatorii contractuali ai serviciului de alimentare cu apă din zona menţionată ca până la data de 20.01.2023 să procedeze la modificarea instalaţiilor interioare în vederea conectării la noul cămin de apometru amplasat la limita de proprietate.

Ulterior acestei date, Operatorul va proceda la dezafectarea vechii conducte de alimentare cu apă, iar serviciul poate fi asigurat doar în condiţiile menţionate.

De asemenea, rugăm utilizatorii care la acest moment nu deţin contract individual încheiat cu Operatorul, utilităţile fiind achitate către dezvoltatorul imobiliar, să solicite la sediul SC Apă Canal 2000 SA - Ghişeul Unic din mun. Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, jud. Argeş, preluarea branşamentului de apă / racordului de canalizare şi încheierea unui contract de furnizare/prestare utilităţi în nume propriu.

La depunerea comenzii, trebuie anexate urmatoarele documente în copie:
- act(e) de identitate proprietar(i);
- act de proprietate.

Extinderea reţelei de alimentare cu apă şi de canalizare pe cele două străzi a fost executată în cadrul programului de investiţii al societăţii Apă Canal 2000 SA.", transmite SC Apă Canal 2000 SA Pitești. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.