31-martie-nicolae-velcea.jpg

Orașul Ștefănești în ultimii ani a făcut pași importanți spre o localitate cu adevărat urbană. De când primarul Nicolae Velcea a preluat frâiele localității, proiecte importante au fost implementate sau sunt în curs de implementare.

Chiar astăzi, 1 noiembrie, s-a mai făcut un pas important spre dezvoltarea orașului Ștefănești, un pas ce aduce în localitate suma de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea străzii Coasta Câmpului.

Mai exact, primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru modernizarea străzii mai sus menționată, finanțare ce este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Astăzi am semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare sistem rutier pe Strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani - intersecție Valea Mare)”, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea finanțării este de 12.245.498, 26 lei, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026.

Priorităţile administrației locale rămân în continuare investiţiile privind modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea rețelei de utilităţi publice și dezvoltarea orașului nostru pentru a-l aduce la nivel european.

Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenți în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!” a declarat Nicolae Velcea, edilul orașului Ștefănești.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.