drum expresLucrările la tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti, al cărui traseu este în întregime pe teritoriul Argeşului, vor începe în luna noiembrie, după cum ne-au confirmat reprezentanții CNAIR. În prezent, tronsonul 4 este în etapa de proiectare, ce va fi finalizată la începutul lunii noiembrie, după care vor începe lucrările propriu-zise. Autorizația de construcție a fost emisă încă din luna august. Iar antreprenorul- asocierea SA&PE Construct-Spedition UMB-Tehnostrade – a început deja demersurile pentru execuția lucrărilor, având deja utilajele și angajații pregătiți. Termenul de finalizare a lucrărilor este noiembrie 2024.

Cu o lungime de aproape 32 kilometri, tronsonul 4 al drumului expres Piteşti-Craiova are punctul de plecare la sud de comuna Lunca Corbului (km 89+300), traversează Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care face conexiunea cu autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.