jogger

Lansat în toamna anului trecut, Dacia Jogger, cel mai nou vehicul de familie din gama Dacia, se bucură deja de succes. Iar jurnaliștii de la prestigioasa revistă italiană ”Quattroruote”, fondată în 1956 și una dintre cele mai bune reviste auto din Europa, au testat în această săptămână Dacia Jogger în situații extreme recreate pe pista de la Vairano, din regiunea Caserta. Modelul testat a avut motor de un litru, cutie manuală cu șase trepte și 110 cai-putere.

”Comportamentul noului monovolum românesc este la îndemâna șoferilor, indiferent de experiență: șasiul, cu o construcție sănătoasă și robustă, este bine susținut de un control al stabilității care intervine în timp și în modul corect, atât pe suprafețe uscate, cât și pe suprafețe umede. Introducerea, însă, în ambele cazuri, este destul de lentă, iar inversarea ruliui cu frânare mică murdărește puțin faza de realiniere finală. În orice caz, noul Jogger a obținut 4 stele din 5 la ambele teste pe care le-am realizat, rezultat al unui echilibru general bun”, scriu jurnaliștii italieni de la Quattroruote.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.