shopping park pitestiShopping Park Pitești, cel mai nou centru comercial din municipiu, prinde contur tot mai puternic. La începutul acestei luni, Square 7 Properties, dezvoltatorul proiectului, a obținut autorizația de mediu de la APM Argeș. Viitorul centru comercial Shopping Park Pitești va fi pe Bd. Nicolae Bălcescu, aproape de fabrica Draexlmaier. Printre companiile ce au închiriat deja spații se numără firme mari precum Leroy Merlin, Altex, Kaufland, Deichmann, Sinsay, Hervis și KiK.

Conform informațiilor de pe site-ul dezvoltatorului Square 7 Properties, centrul comercial va avea o suprafață totală de peste 22.000 de metri pătrați și aproape 600 de locuri de parcare.

Surse autorizate au precizat pentru FinanciarPress.ro că deschiderea Shopping Park Pitești este programată pentru prima parte a anului viitor.

 

Square 7 Properties mai are în dezvoltare centre comerciale la Giurgiu, Slatina și Tulcea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.