duster

ACAROM și ACEA (Asociația Constructorilor de Automobile din Europa) au făcut publice statisticile privind înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană în primele trei luni din acest an.

La nivel european, Dacia a vândut în primele trei luni 103.519 unități în Europa, ceea ce reprezintă o spectaculoasă creștere de 16,9% comparativ cu perioada similară din 2021. Iar în timp ce Dacia crește, marii producători au înregistrat scăderi dramatice comparativ cu perioada ianuarie-martie 2021, astfel: Volkswagen (-15,4%); Stelantis (-21,7%); Ford (-15,4%).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.