tronson cinci autostrada

Începute acum șapte luni, lucrările la tronsonul cinci al autostrăzii Sibiu-Pitești, cuprins între Curtea de Argeș și Pitești, au ajuns la un stadiu de aproape 9%, după cum au precizat pentru FinanciarPress.ro surse din cadrul CNAIR.  La ora actuală, pe acest tronson lucrează  626 persoane, dintre care 47 sunt de naționalitate străină, în special din Vietnam. Tronsonul cinci are o lungime de 30,35 kilometri. Până la finalul lunii mai, numărul celor care vor lucra pe șantierul ce are baza în comuna Merișani va ajunge la 1.000.

Tronsonul cinci trebuie terminat cel târziu în septembrie 2025, lucrările fiind finanțate integral din fonduri europene. Valoarea contractului se ridică la 1,7 miliarde lei fără TVA.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.