eva

Săptămâna trecută, FinanciarPress.ro vă informa în exclusivitate că Dr. Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, va achiziționa lanțul de farmacii Eva.

Luni 4 aprilie, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dr. Max  intenționează să preia cinci farmacii din Pitești aparţinând Eva Medical Farm SRL.

”Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal”, precizează reprezentanții Consiliului Concurenței într-un comunicat de presă.

Prima farmacie Eva din Pitești a fost deschisă în 1995, iar tranzacția prin care Dr. Max va achiziționa lanțul de farmacii Eva din Pitești va fi finalizată în această primăvară, după cum ne-au dezvăluit surse apropiate tranzacției.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.