litoral.jpgBugetarii vor primi vouchere de vacanţă pentru încă 5 ani de zile

 

Un proiect de ordonanţă pus în dezbatere recent,  de către Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), prevede acordarea de vouchere de vacanţă pentru bugetari până în anul 2026.

Conform proiectului de ordonanţă de urgenţă privind modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene al MEAT, "instituţiile publice (...) acordă, anual, în perioada 1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2026, vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat”.

Voucherele de vacanţă aferente anilor 2022 - 2026 se vor emite doar pe suport electronic, aşa cum prevede proiectul de OUG menţionat mai sus.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.