autostradaAstaldi, compania italiană care va realiza tronsonul 5 (Curtea de Argeş-Piteşti) al autostrăzii Sibiu-Piteşti, doreşte să angajeze personal local, fiind diponibile nu mai puţin de 316 joburi. Iată care sunt locurile vacante: 200 posturi de fierar betonist; 100 posturi de dulgher; 1 post de operator buldozer; 1 post de operator greder; 10 posturi de inginer căi ferate, drumuri și poduri; 2 posturi de operator calculator; 2 posturi de primitor – distribuitor.

 

Mai multe detalii și informații pot fi solicitate la următorul număr de telefon: 0722151802. Persoanele interesate pot aplica prin trimiterea unui CV pe e-mail la una dintre următoarele adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pot  depune CV-ul la birourile administrative Astaldi (Școala Veche) din satul Vâlcelele, comuna Merișani. Lucrările la tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu-Piteşti au început pe 1 septembrie şi trebuie finalizate până în toamna anului 2025.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.