autostradaCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a selectat zilele trecute șase candidați din 15 pentru a merge mai departe în cursa pentru câştigarea proiectării şi execuţiei pentru secțiunea trei Cornetu – Tigveni din viitoarea autostradă Sibiu – Pitești.

Iată companiile invitate să depună oferte, în ordinea punctajului obţinut:

1. Asocierea MAKYOL INSAAT + OZALTIN INSAAT

2. Asocierea MAPA INSAAT + CENGIZ INSAAT

3. Asocierea AKTOR + RIZZANI DE ECCHER

4. Asocierea STRABAG + ACCIONA CONSTRUCCION

5. IMPRESA PIZZAROTTI

6. Asocierea ASTALDI SPA + TANCRAD SRL

Tronsonul trei Cornetu – Tigveni va avea o lungime de 37,4 kilometri și se va întinde de la km 44+500 până la km 81+900. Valoarea estimată a contractului este între 5,3 şi 5,8 milioane lei. Tronsonul trei este unul dintre cele mai dificile, fiind situat în procent majoritar în zone de munte.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.