Cum a reuşit viceprimarul Gelu Tofan să aducă o economie de 5 milioane euro  la bugetul local al Piteştiului 

tofanGraţie eforturilor şi implicării viceprimarului Gelu Tofan, drumul expres Pitești – Mioveni – Brașov, construit cu finanţare de la CNAIR, va avea și o centură de descărcare directă a circulației rutiere, în nordul municipiului, în zona străzii Depozitelor. Fapt ce va ajuta inclusiv furnizorii Dacia ce au fabrici în zonă. Cum viitoarea centură va fi suportată din bugetul CNAIR, acest lucru va însemna practic o economie de 5 milioane euro la bugetul local al municipiului Piteşti.

După cum spune viceprimarul Gelu Tofan, „noul proiect de infrastructură ”Drum expres Piteşti-Mioveni”, suplimentat cu 2 bretele de descărcare în strada Depozitelor din Piteşti încă de la execuţia nodului directional la Km 118 al autostrăzii Bucuresti-Piteşti, asigură o economie de aproximativ 5 milioane euro la bugetul local al municipiului Piteşti. Această legatură directă va asigura fluidizarea traficului rutier spre şi dinspre uzinele Dacia, descongestionând traficul infernal de la Podul Viilor”.

Demersul, apreciat şi de ACAROM

 

acarom

 

Şi oficialii ACAROM şi-au exprimat aprecierea pentru demersurile viceprimarului Gelu Tofan printr-o scrisoare trimisă la Primăria Piteşti, scrisoare în care îşi arată şi susţinerea clară pentru viitorul proiect atât de important.Cum a reuşit viceprimarul Gelu Tofan să aducă o economie de 5 milioane euro de la bugetul local al Piteştiului

O contribuţie esenţială la acest proiect important a avut-o Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PNL, care a promis că va ajuta Piteştiul în acest sens şi chiar a făcut-o.

centura

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.