james mayBritanicul James May, unul dintre cei mai faimoşi prezentatori şi jurnalişti auto din lume, a testat zilele trecute noua Dacia Sandero, realizând o recenzie specială pentru pagina de YouTube a site-ului DriveTribe. Iar James May, care a fost co-prezentator la Top Gear între 2003 şi 2015, nu s-a mulţumit doar să testeze noua Dacia Sandero, ci să o şi compare cu o bicicletă ultramodernă pe care şi-a cumpărat-o recent.

James May spune printre altele despre Sandero că este „uimitor de ieftină” şi că este o maşină modernă, făcând referire şi la confortul interior de invidiat. Mai trebuie spus că James May a testat în trecut şi o Dacia Sandero din generaţia anterioară, fiind şi atunci încântat de model, însă de această dată aprecierile au fost mai numeroase.

Mai mult, după ce au văzut filmarea lui James May cu noul Sandero, zeci de britanici au comentat spunând că şi-o vor cumpăra, deoarece este cea mai ieftină maşină nouă din Marea Britanie.  

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.