9-ianuarie-mihaibordeanu.jpg

Noul director Dacia, Mihai Bordeanu, prezent luni 29 martie la Mioveni la semnarea memorandumului privind înființarea Școlii Duale ACAROM, de altfel și unul dintre cei șase semnatari ai proiectului, a ținut să tragă un semnal de alarmă, făcând referire la necesitatea înființării și sprijinirii a cât mai multe școli duale în România, având în vedere și promovabilitatea scăzută a examenului de bacalaureat.

„Așa cum poate știți și dumneavoastră, în fiecare an, jumătate de milion de elevi nu iau bacul în România. Paradoxal, având în vedere această situație se vorbește cam puțin despre școala duală, învățământul profesional. Vrem să schimbăm lucrul acesta. Dar ca să-l schimbăm este nevoie de implicarea mediului privat. De-a lungul anilor, la nivelul comunității argeșene, Dacia s-a implicat, formând tineri în domeniile conexe industriei auto.

 „Dacia este o școală! Dacia formează!”, sunt cuvintele domnului primar Ion Georgescu. Îmi spunea acum câteva zile acest lucru și are dreptate. Vreau să continuăm să facem acest lucru. Cred în școala duală, cred în acest proiect și sunt sigur că va fi un succes”, a declarat directorul Dacia, Mihai Bordeanu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.