Dacia-band.jpg

Uzina Dacia de la Mioveni și-a oprit producția pentru 24 de ore în 1 februarie din cauza lipsei unor componente electronice. Au fost probleme mari la un furnizor care nu a mai primit aceste componente din cauza unui incendiu izbucnit la o fabrică din Japonia.

 „În cursul lunii februarie, Grupul Renault va adapta producția industrială pe fondul penuriei de componente electronice provenite de la anumiți furnizori. Astfel, activitatea de la Mioveni a fost întreruptă în data de 1 februarie. Echipele Grupului – Supply Chain și Achiziții sunt mobilizate pentru a gestiona impactul generat de această criză mondială, care afectează mare parte din sectorul auto”, a transmis Groupe Renault România, conform Europa Liberă. Cu alte cuvinte, cel puțin pe parcursul lunii februarie Dacia va lucra cu anumite întreruperi.

Și Sindicatul Automobile Dacia (SAD) a anunțat ieri că unii angajați nu vor lucra vineri și luni, dar nici în alte zile din februarie care vor fi stabilite pe parcurs, vizați fiind în principal cei din cadrul Uzinei Vehicule, dar și alții din alte compartimente.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.