Dacia-band.jpg

 

Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia: „Situaţia Covid a fost complet imprevizibilă. Din martie nu a fost uşor, iar preocuparea noastră este să avem grijă de angajaţii noştri. De aceea nici nu producem 1.400 de maşini pe zi.”

 „Noi şi înainte mizam pe munca de la distanţă, iar înainte de pandemie munca de acasă era disponibilă, 1-2 zile pe săptămână, iar mulţi spuneau că nu este posibil.”, a mai spus Dridi.

Perioada afectată de pandemie a schimbat definitiv stilul de muncă, dar a şi accelerat digitalizarea. Documentele sunt semnate digital, comerţul online chiar şi cu maşini a fost implementat de mai multe mărci, iar angajaţii preferă tot mai mult să lucreze de acasă. „Trebuie să învăţăm din această perioadă. Nu vom putea reveni după pandemie exact la stilul de muncă de dinainte. Acum putem vinde maşini pe internet, normal că vom continua. Înainte de pandemie, în fiecare seară, semnam foarte multe acte pe hârtie. Odată cu pandemia, semnez pe computer. Autorităţile s-au adaptat, sistemul IT s-a adaptat, departamentul de legal s-a adaptat. Nu vom reveni la acte semnate pe hârtie. În istoria umanităţii în criză am evoluat şi ne-am adaptat“, a mai spus Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia.

 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro