miutescuPe zi ce trece, lucrurile se mişcă din ce în ce mai bine la viitorul tronson 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu. După cum ne-a confirmat Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, exproprierile pentru acest tronson vor fi finalizate cel târziu la începutul lunii decembrie, nefiind vreun litigiu pe rol legat de aceste exproprieri. Proiectarea avansează şi ea cu paşi repezi, astfel că lucrările vor începe în martie 2021, aşa cum era programat.

Contractul pentru tronsonul cinci (Curtea de Argeş-Piteşti) al autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost semnat pe 11 mai la Piteşti, iar tronsonul va avea o lungime de 30,35 km şi peste 6 km de pasarele, poduri şi viaducte.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.