daciaLa mai puţin de o lună de la reluarea activităţii, Dacia vine cu veşti bune. Cadenţa de fabricaţie a uzinei de la Mioveni creşte din această lună.

"Din 11 mai, activitatea celor două uzine se desfășoară în trei echipe, adaptând-o cererii comerciale. La sfârșitul lunii mai, cadența de fabricație a fost de 1.200 de vehicule pe zi, iar în cursul lunii iunie, este prevazută creșterea acesteia, la 1.300 de vehicule pe zi”, au declarat pentru site-ul Profit.ro reprezentanții Groupe Renault România.

La ora actuală, la uzina Dacia de la Mioveni lucrează aproximativ 14.000 de angajaţi.

Conform informaţiilor furnizate de către Sindicatul Automobile Dacia, 1100 de muncitori de la Dacia au intrat în șomaj tehnic de marţi 2 iunie.  700 de muncitori de la Motoare nu vor mai reveni până la remont. Producția nu va fi afectată deoarece respectivele secții produceau repere ce erau destinate altor uzine ale grupului Renault.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.