adrian_miutescu.jpg

 

Ieri, în mediul online a apărut o informație ce părea a fi cu adevărat o știre bombă, mai ales pentru cei necunoscători, care s-au și grăbit să pună etichete fără a trece și prin filtru minții această ,,știre”.

Mai exact, o pagină de Facebook denumită ,,STOP defrișărilor” a postat o informație care nu pare a fi deloc veridică, cel puțin cu privire la prezența președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, la un chef alături de șeful Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu și de alți oameni din domeniul silviculturii. Acea postare pretindea că prezența lui Adrian Miuțescu la acel chef a fost tocmai pentru a-i garanta lui Armand Chiriloiu continuitatea în fruntea Direcției Silvice Argeș.

,,SE-MPUTE TREABA IN OGRADA LUI "MISTER DOWN" !!
Cu prilejul unui bairam organizat pe valea raului VEDEA, la cabana BRATIA ce apartine unui renumit om de afaceri argesean, dupa ce aburii alcoolului au inceput sa le iasa prin ochi la participanti, padurarul STANCIU FLOREA, supranumit si "PORCUL", a injurat-o si ocarat-o urat de tot pe contabila sefa a Ocolului Silvic Cotmeana, de fata cu seful Directiei Silvice Arges, renumitul bogatas(pentru cat a furat) ARMAND CHIRILOIU si cu seful Ocolului Silvic Cotmeana, VISAN GIANI CATALIN. Va imaginati ce cloaca si ce mizerie e in DS Arges, daca pe acest padurar cu caracter jegos il doare exact in cur de sefii lui si o batjocoreste pe biata femeie in fel si chip?
Biata contabila si-a ales total nepotrivit momentul pentru a-i aminti "PORCULUI" ca nu trebuia sa vanda lemnele confiscate de politie si date in custodie lui si nici sa-si insuseasca banii incasati ilegal pe ele.
La acest bairam mizerabil a participat si ADRIAN MIUTESCU, liderul PNL Arges, tocmai pentru a-i promite lui "mister DOWN" ca va ramane sef de directie silvica si sub imparatia PNL. Pardon, domnule Ludovic Orban? Pardon, domnule presedinte ?
Asta inseamna PROSTITUTIA INTELECTUALA SI SIVICULTURALA pe care noul ministru penelist trebuie s-o elimine din MMAP.
Ministrul COSTEL ALEXE si seful Garzii Forestiere Ploiesti, cel care raspunde de Directia Silvica Arges, ar trebui sa mai stie ca tot la acest ocol silvic opereaza, de ani de zile, nestingherit si padurarul GHITULESCU MARCEL. Desi acesta a fost condamnat pentru braconaj si i-a fost anulat permisul de port arma, este padurar peste doua cantoane silvice si maistru de exploatare forestiera.
Acest individ a gasit calea de a face bani conducand personal firma SC ALUNUL SRL care este inscrisa pe numele cumnatului sau si facand jaf in padurile de la CUCA, COTMEANA si UDA. Mai mult, acesta a taiat toti stejarii pedunculati din unitatea militara de la Valea Ursului, avand un profit enorm.
Cine credeti ca este cumnatul sau? Un neica NIMENI care nici macar nu stie sa scrie si sa citeasca.
Supranumit si "regele avizelor", acest padurar caruia seful DS Arges i-a oferit toata puterea executiva a exploatarilor forestiere de la OS Cotmeana, a taiat si semnat avize atat in numele OS COTMEANA, cat si in numele SC ALUNUL SRL, acest lucru fiind foarte usor de verificat de catre Garda Forestiera PLOIESTI si Corpul de Control al ministrului, daca se doreste acest lucru.
Alooooo, domnule VIOREL MIHALCIOIU, sef al Garzii Forestiere Ploiesti, se aude strigatul poporului sau sunteti in cardasie cu ARMAND CHIRILOIU ?
Domnule ministru COSTEL ALEXE, la padurari de teapa celor doi doriti dumneavoastra sa le mariti salariile si sa-i dotati cu arme letale? Noi va sfatuim ca sa va mai ganditi, intrucat Serviciul Delicte Silvice din IGPR este deje pe urmele lor dar si pe ale celor care-i acopera.
Se aude, "mister DOWN"? Ai cam incurcat-o”, se arată în postarea cu pricina.

Astfel, încă din primele rânduri ne-am dat seama că cel puțin cu privire la prezența lui Adrian Miuțescu la acea cabană este un fake news prin faptul că locația despre care se vorbește îi aparține unui bun prieten al fostului președinte al PNL Argeș, Ion (Iani) Popa, care a dezertat în urmă cu ceva timp la ALDE și care nu se mai află într-o relație bună cu actualul președinte al liberalilor argeșeni, Adrian Miuțescu.

Dar pentru a ne convinge cu adevărat, am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe Adrian Miuțescu, care a părut surprins de această informatie dezaprobând în totalitate cele spuse cu privire la persoana sa.

Președintele PNL Argeș a spus că nici nu știe exact unde se află această locație despre care se vorbește în acea postare, iar cu privire la păstrarea în funcție a lui Armand Chiriloiu, Miuțescu a spus că este o aberație, mai ales că în ultima  ședință a Biroului Permanent a PNL Argeș s-a discutat despre un audit pe care să-l ceară Ministerului de resort cu privire la defrișările din județul Argeș.

Miuțescu mai spune că poate chiar acest audit pe care vrea să-l realizeze în Argeș cu privire la tăierile de păduri a deranjat foarte mult, încercându-se astfel o denigrare a sa.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro