Catalin-Teodorescu.jpgMagistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis definitiv, marți seara, 07.02.2017, revocarea măsurii controlului judiciar pentru o parte  din inculpații dosarului ANRP 4, în care este implicat și fostul deputat PNL, Cătălin Teodorescu. 

Cătălin Teodorescu, alături de ceilalți inculpați, Crinuța Dumitrean, fosta șefă a ANRP, Ioan Oltean, Sergiu Diacomatu, Rodica Constantinovici, Lăcrămioara Alexandru, Sergiu Negurici - membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP – sunt acuzați de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. În acest dosar mai apare și Mihai Rotaru – cel prezentat ca beneficiar al despăgubirii în cuantum de 108.932.000 lei, aprobată de membrii ANRP-CCSD. Rotaru a fost deferit justiției pentru cumpărare de influență. 

Astfel că, din toți acești inculpați puși sub control judiciar, conform soluției pronunțate aseară de judecătorii Î.C.C.J., doar o parte din ei  au scăpat de această măsură preventivă, printre care și argeșeanul Cătălin Teodorescu.

,,Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de contestatorii inculpaţi Dumitrean Crinuţa Nicoleta (..), Alexandru Lăcrămioara (...), Constantinovici Rodica (....) şi Negurici Sergiu (...) şi măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune dispusă faţă de inculpatul Teodorescu Cătălin Florin (.......). Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 07 februarie 2017”, se arată în soluția formulată de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.