bloc ilegalÎn noiembrie 2021, primarul Cristian Gentea făcea public cazul unui bloc ridicat ilegal la Pitești, pe strada Nicolae Iorga, în zona Tancodrom. Concret, dezvoltatorul imobiliar, firma Florian Construct Invest Concept SRL, ceruse autorizaţie iniţial doar pentru o casă, însă până la urmă a făcut un bloc cu trei etaje, fără vreo aprobare, lucrările fiind ilegale. A fost deschis un dosar penal la Parchetul Judecătoriei Pitești, iar mergând pe fir, anchetatorii au descoperit un nou bloc ridicat ilegal, de aceeași firmă, pe aceeași stradă. Iar Poliția Economică a făcut miercuri 9 februarie nu mai puțin de 13 percheziții domiciliare.

 ”Al doilea bloc ridicat ilegal este lângă celălalt și este făcut de aceeași firmă, tot pe strada Nicolae Iorga. Anchetatorii au cerut mai multe documente și le vom pune pe toate la dispoziție. Este vorba tot de modificări ilegale ale construcției”, a declarat primarul Cristian Gentea în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro

Conform investigatorilor, dezvoltatorul imobiliar a modificat construcția din bloc cu două etaje, în bloc cu două etaje și mansardă. Perchezițiile se desfășoară la locuințele unor persoane, precum și la sediile și la punctele de lucru ale unor societăți comerciale din județul Argeș și municipiul București. Șase persoane au fost duse la audieri. Prejudiciul estimat se ridică la 680.000 de lei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.