gara golestiZeci de călători ce se aflau într-un tren care venea marţi seara de la mare la Piteşti au fost la un pas de moarte după ce trenul în care se aflau a rămas fără frâne în Gara Goleşti. Trenul a lovit macazul şi a intrat pe o linie pe care urma să vină alt tren. Tragedia a fost evitată în ultima clipă, după ce un călător a reuşit să tragă în ultima clipă frâna de mână a trenului. Pasagerii au sărit din tren şi mai mulţi dintre ei au fost răniţi, la faţa locului venind numeroase echipaje SMURD.

Surse din cadrul Poliţiei Argeş ne-au declarat că după acest incident grav a fost deschis un dosar penal pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a îndatoririlor de serviciu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.