criminalSever Ciobanu, autorul dublei crime din comuna Mihăieşti, a fost infectat cu SARS-CoV-2. Criminalul este internat la Spitalul Judeţean Argeş de duminică 16 mai, după ce a fost operat la gât, iar în cursul zilei de marţi 18 mai va fi mutat în secţia destinată pacienţilor cu COVID-19. Originar din comuna Cetăţeni, Sever Ciobanu a încercat să se sinucidă după ce şi-a omorât fosta concubină şi pe băiatul acesteia cu mai multe lovituri de cuţit chiar lângă biserica din satul Drăghici.

 

Criminalul este sub pază la spital, iar surse medicale ne-au confirmat că starea lui de sănătate este una bună.

 

Sever Ciobanu, fostul concubin al femeii, îşi anunţase intenţiile criminale din ianuarie la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. În februarie a.c., femeia depusese plângere pentru ameninţare la Poliţia Câmpulung, fără vreo reacţie însă din partea autorităţilor.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.