crimaCazul femeii ucise împreună cu copilul său de către fostul concubin duminică 16 mai lângă biserica din satul Drăghici din comuna Mihăieşti a făcut ocolul ţării.

 

Surse judiciare ne-au declarat în exclusivitate că femeia depusese încă din 24 februarie plângere pentru ameninţare la Poliţia Câmpulung, cerând să fie lăsată în pace de către fostul concubin. Când a fost chemată la audieri, femeia nu a mai dorit să facă vreo declaraţie. Iar Poliţia Câmpulung nu a luat ulterior vreo măsură împotriva lui Sever Ciobanu, fostul concubin al femeii şi cel care avea să o ucidă după mai puţin de trei luni. Lipsa de reacţie a autorităţilor din Argeş s-a manifestat şi după emisiunea Acces Direct din ianuarie, emisiune în care Sever Ciobanu îşi ameninţase fosta concubină cu moartea.

 

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că autorul dublei crime mai primise în ultimii ani mai multe amenzi pentru consum exagerat de alcool şi după ce făcuse scandaluri.

 

Atât Sever Ciobanu, cât şi fosta concubină erau originari din comuna Cetăţeni. Femeia se mutase însă de aproape o lună a Mihăieşti, unde începuse o nouă relaţie. Iar asta l-a scos din minţi pe fostul concubin. După cum ne-a declarat preotul Marcel Popa, parohul bisericii din Drăghici, Sever Ciobanu a venit sâmbătă 15 mai la un botez în sat, a rămas acolo peste noapte, sperând că îşi va vedea fosta concubină. Iar duminică 16 mai, când se ducea spre staţia de maxi-taxi pentru a reveni la Cetăţeni, Sever Ciobanu şi-a văzut fosta parteneră mergând pe drum cu copilul. A urmărit-o, s-au certat violent, bărbatul l-a lovit în cap pe copil, omorându-l, iar apoi s-a dus în curtea bisericii după fosta parteneră şi a înjunghiat-o.

Criminalul a încercat să se sinucidă. Ulterior a fost dus la Spitalul Judeţean Argeş şi operat, iar în zilele următoare va fi evaluat neurologic şi psihiatric.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.