crapaturiLa mai puţin de două luni de la deschiderea Pieţei Primăriei Piteşti, lucrare ce a costat nu mai puţin de trei milioane de euro, sumă plătită din bani publici, deja au apărut probleme, fiind vorba de mai multe crăpături lungi de câţiva metri. O dovadă concretă că lucrarea a fost făcută superficial, deşi pe bani foarte mulţi, aici intrând şi „celebrul” WC de 400.000 euro.

 

Am cerut un punct de vedere reprezentanţilor Primăriei Piteşti care ne-au precizat că referitor la defectele de execuție constatate, în ultima perioadă, la obiectul de investiții "Reabilitare Piața Primăriei", s-a înaintat marţi 4 mai a.c. constructorului o notificarea prin care i-au fost aduse la cunoștință deficiențele constatate și i s-a înaintat termenul de remediere de 7 zile, respectiv până la data de 11 mai.

 

În urma notificării, lucrările de reparație vor începe în cursul zilei de marţi 4 mai. „Oricare alte deficiențe constatate în următorii 4 ani vor fi, de asemenea, remediate pe cheltuiala exclusivă a constructorului, conform contractului de execuție a lucrării”, mai spun reprezentanţii Primăriei Piteşti.

 

Constructorul Pieţei Primăriei Piteşti este reprezentat de asocierea constituită din : SC TEHNO FLUID SOLUTIONS SRL (asociat lider de Asociere), SC DELTA TERMO CONSTRUCT 1998 SRL, SC CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI LUCRĂRI DE ARTĂ SRL, SC MODVEST CONSTRUCT SRL, SC ENERGO PREST COMPANY SRL (subcontractant), SC ROCIP INSTAL SRL (subcontractant).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.