garaÎn urmă cu câteva săptămâni vă informam că proiectul reabilitării Gării Regale din Curtea de Argeş risca să fie blocat din cauză că proiectanţii nu au refăcut documentaţia respinsă în ianuarie de către Comisia Naţională a Monumentelor Istorice. Din fericire, până la urmă s-au găsit soluţii şi proiectanţii au început deja să modifice şi să completeze documentaţia.

 

După cum ne-au confirmat surse din cadrul SNCFR, expertiza tehnică şi obţinerea tuturor avizelor vor fi gata până pe 21 martie 2022. Iar lucrările propriu-zise de reabilitare vor începe cel târziu în prima parte a lunii aprilie 2022. Termenul de finalizare a lucrărilor este de două luni. Astfel că cel târziu la 1 iunie 2022, Gara Regală din Curtea de Argeş va fi reabilitată în sfârşit, după decenii întregi în care acolo nu s-a investit vreun leu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.