arestMagistraţii Tribunalului Argeş au decis luni 19 aprilie arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi poliţişti de la Secţia 4 din Piteşti care au imobilizat cu violenţă un bărbat de 63 de ani care a murit pe 16 aprilie la Autogara Sud Piteşti din cauza asfixiei mecanice. Ilie Florea şi Daniel Drăghici vor rămâne în arest preventiv până pe data de 18 mai a.c.

 

Zaharia Badea, bărbatul de 63 de ani din Piteşti care a decedat vineri 16 aprilie în timp ce era trântit cu violenţă pe asfalt de cei doi poliţişti a avut o moarte violentă, cauzată de asfixia mecanică, după cum arată rezultatele preliminarii ale autopsiei.

 

Vineri 16 aprilie, aproape de prânz, aflat în stare de ebrietate, Zaharia Barbu nu vrut să părăsească o terasă în care izbucnise un incendiu, terasă aflată în incinta Autogării Sud Piteşti.

 

După câteva refuzuri, bărbatul, fost inginer la Arpechim, a fost luat cu forţa de doi poliţişti şi trântit violent pe asfalt, decedând în scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de medici.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.