daniel draghiciDetalii revoltătoare ies la iveală legat de Daniel Drăghici, poliţistul de la Secţia 4 Poliţie Piteşti aflat în arest după ce l-a trântit de asfalt pe Zaharia Barbu, bărbatul de 63 de ani care a murit vineri 16 aprilie prin asfixie mecanică.

În urmă cu trei ani, în mai 2018, pe când era elev la Şcoala de Poliţie Câmpina, Daniel Drăghici era prezentat drept erou de presa din România şi de către Poliţia România, după ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân înşelat prin celebra metodă Accidentul. Numai că după mai multe săptămâni de investigaţii au apărut indicii că Daniel Drăghici, încadrat în toamna lui 2018 la Poliţia Ţăndărei,ar fi luat o parte din banii bătrânului, care în realitate ar fi dat escrocului prins 30.000 de lei. Iar cu cei peste 8.000 de lei furaţi, Daniel Drăghici şi-ar fi luat un laptop. Bătrânul a făcut plângere la Parchetul Judecătoriei Piteşti, însă după mai bine de doi ani de cercetări, dosarul a fost clasat, motivul fiind acela că nu au existat probe concludente care să îl incrimineze pe Daniel Drăghici.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.