bascovS-au dus vremurile în care primarul Gheorghe Stancu de la Bascov făcea des cam ce vrea cu banul public. Iar cel mai recent exemplu este cel legat de modul în care vineri 16 aprilie s-a aprobat bugetul comunei Bascov pentru acest an. Ca urmare a reacției consilierilor locali de la PNL și USR-PLUS, finanțarea Asociației Sportive Unirea Bascov, în fapt echipa de fotbal privată a nepotului primarului Stancu, s-a redus masiv. Pentru că a ajuns câți ani au fost direcționați bani grei de la bugetul local către echipa de fotbal a nepotului primarului de la Bascov.

 

Iar faptul că nu se mai face dezmăț cu banul public la Bascov i-a deranjat evident pe cei de la PSD Bascov și pe primarul Gheorghe Stancu, ce conduce comuna de prea mult timp, de 24 de ani, timp în care s-a remarcat prin scandaluri de șantaj sexual și bani cheltuiți pe telefoane la emisiunile lui Cătălin Măruță. Și drept urmare au început minciunile în spațiul public. Sâmbătă 17 aprilie, cei de la TSD Bascov au postat pe pagina lor de Facebook o minciună grosolană cum că în urma reducerii bugetului echipei de fotbal Compania Națională de Investiții a notificat Primăria Bascov că ”va sista lucrările de realizare a bazei sportive Bascov în valoare de 200 miliarde lei vechi”. O minciună penibilă a TSD Bascov, având în vedere că ședința de Consiliu Local Bascov legată de aprobarea bugetului a fost vineri 16 aprilie, iar CNI nu putea trimite o notificare în aceeași zi.

 

 

 

Adrian Bughiu, limbaj jenant pe Facebook: îi face naziști pe consilierii locali PNL de la Bascov

 

 

 

Consilierul local liberal Cătălin Andrei a demontat argumentat minciuna TSD Bascov, spunând clar:

 

”Pentru corecta informare a opiniei publice trebuie precizat că atât consilierii PNL, cât și USR și PMP, nu au votat împotriva sportului. Susținem sportul, am votat pentru proiectul bazei sportive cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, dar nu susținem risipirea banului public. Bugetul este unul de criză, nu numai pentru sport ci și pentru cultură, pentru educație, pentru sănătate și așa mai departe. Prin aprobarea actualului buget echipa de fotbal nu dispare. Actuala conducere a clubului sportiv are datoria să gândească un plan coerent și corect de management pentru a găsi finanțare și din alte surse, de ce nu din mediul privat ca să ducă mai departe proiectul sportiv. Asta dacă ține într-adevăr la club și nu este interesată doar de câștiguri personale.

 

Este o minciună grosolană lansată de PSD că localitatea va pierde finanțarea pentru baza sportivă. Acest proiect se va realiza, fără echivoc. Asta doar dacă conducerea primăriei nu va pune piedici intenționat acestui proiect.

 

Copiii vor face sport în continuare în Bascov, părinții își pot duce duce copiii în continuare la activitățile sportive. Cine susține altceva este total ipocrit”.

 

Iar PSD s-a dat din nou în stambă după postarea lui Cătălin Andrei. Concret, printre cei care au comentat vehement la postare s-a numărat și Adrian Bughiu, vicepreședintele CJ Argeș, care în loc să își respecte funcția în care l-a pus Ion Mînzînă a devenit un postac jenant, făcându-i pur și simplu... naziști pe consilierii locali PNL și USR-PLUS. Adrian Bughiu, același personaj care a făcut striptease la Casa de Pensii Argeș, același personaj care a schimbat intensiv partidele în ultimii ani, se ocupă mai mult cu postări urâte pe Facebook, în loc să facă ceva pentru Argeș.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.