wc pitestiSub conducerea foştilor primari Tudor Pendiuc şi Cornel Ionică, Primăria Piteşti a devenit un exemplu jenant de cheltuire ineficientă a banului public şi a fondurilor europene, exemple revoltătoare de zeci de milioane de euro fiind pavelele ce au umplut oraşul în detrimentul spaţiilor verzi sau reabilitarea Pieţei Primăriei. Iar cel mai recent revoltător exemplu privind bătaia de joc pe bani publici este WC-ul public din centru, cel mai scump din România, cu un preţ de 400.000 de euro. WC ce a făcut Piteştiul de râs în toată ţara.

 

Iar în acest context de cheltuire aberantă a banilor de la bugetul local am aflat că nu mai puţin de şase dintre cele 20 de şcoli din municipiu nu au nici până acum săli de sport. Într-un răspuns sec şi mecanic trimis de Primăria Piteşti, ni se spune că „pentru cele şase şcoli au fost demarate demersurile în vederea realizării de sport, prin Compania Naţională de Investiţii”. Atât, fără nume de şcoli, fără a ni se comunica valoarea defalcată a investiţiilor. O informaţie ce nu îi încălzeşte cu nimic pe miile de elevi nevoiţi de ani de zile să facă sportul în săli de clasă mici şi înghesuite sau să iasă afară în frig pentru a face sportul. Şi nici până acum nu a început construcţia vreunei săli de sport. Pentru că pentru mai-marii din Primăria Piteşti a fost mai important să facă cel mai scump WC din România în loc să le asigure elevilor săli de sport decente.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.