wc pitesti 002De mulţi ani, cei care au condus Primăria Piteşti şi-au bătut joc de banii publici, de banii piteştenilor, sume uriaşe fiind cheltuite pe tot felul de proiecte faraonice. Iar cel mai recent şi revoltător exemplu este cel al reabilitării Pieţei Primăriei Piteşti cu peste 14 milioane de lei, banii fiind alocaţi exclusiv de la bugetul local. Mare parte dintre materiale au fost aduse din China şi India. Şi asta în condiţiile în care în 2008 Piaţa Primăriei mai fusese reabilitată cu alte câteva milioane de euro.

Revoltător este că proiectul iniţiat de fostul primar Cornel Ionică a fost votat în unanimitate de către consilierii locali din mandatul 2016-2020, care nu s-au gândit o clipă că aceste sume uriaşe ar putea fi cheltuite mult mai eficient şi mai bine pentru comunitate.

psd piatra primariei

Mai-marii PSD ai judeţului s-au înghesuit la redeschiderea Pieţei Primăriei ce a costat enorm bugetul local

 

Iar o altă parte incredibilă legată de cheltuirea fără măsură a banului public pentru reabilitarea Pieţei Primăriei Piteşti este aceea că acolo a fost ridicat şi cel mai scump WC din România care a costat- ţineţi-vă bine!- nu mai puţin de două milioane de lei, adică peste 400.000 de euro. Un dezmăţ pe bani publici ce nu îşi avea rostul. Cu aceşti bani s-ar fi putut face fără probleme o grădiniţă sau alte investiţii.

WC-ul exorbitant de scump plătit din banii piteştenilor are printre altele lift pentru opt persoane, nu mai puţin de 11 cabine, iar treptele ce coboară spre subsol sunt placate cu granit. Jenant.

interior-wc-pitesti-01.jpg

În topul celor mai scumpe toalete publice din ţara noastră, Piteştiul este urmat de trei WC-uri publice din Alba-Iulia, comuna Suceviţa şi oraşul Huedin.

Să nu uităm că şi până această reabilitare foarte scumpă a Primăriei Piteşti a fost marcată de un festivism de doi bani, la redeschiderea pieţei venind mai-marii PSD, în frunte cu conducerea Consiliului Judeţean Argeş.

Am încercat în mai multe rânduri să luăm un punct de vedere de la fostul primar Cornel Ionică legat de cum a fost posibil să se aloce nu mai puţin de două milioane de lei pentru un WC public, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.