Policlinica-Topoloveni.jpg

 

Aleasă consilier local la Topoloveni în urma scrutinului din 27 septembrie, ecologista Ana - Maria Pănescu a făcut o obișnuință din a devoala public tot ceea ce consideră că este în neregulă în activitatea administrației din acest oraș. Bineînțeles, săgețile sale sunt îndreptate în special către primarul Gheorghiță Boțârcă și majoritatea PSD din Consiliul Local Topoloveni, care controlează această administrație de la Revoluție și până în prezent. Ultimele acuze ale consilierei, cadru medical de profesie, sunt legate de situația Policlinicii din oraș pe care o descrie într-o postare pe contul său de socializare ca fiind dezastruoasă.

Ana - Maria Pănescu: „Să nu existe toaletă pentru pacienții Policlinicii este inadmisibil!”

„Nu este o noutate faptul că nu există toalete publice în oraș. Dar să nu existe toaletă pentru pacienții Policlinicii este inadmisibil! Am înțeles că sunt 2 toalete încuiate!!!

Am făcut câteva poze, în timp ce așteptam să intru la consultație. Este dezolant și trist, se vede nepăsarea cruntă a celor care conduc acest oraș din pix de 30 de ani! DSP-ul oare ce face?

Domnule Primar, sunteți mândru de condițiile oferite cetățenilor, în singurul centru de sănătate al orașului?

Viitorul vă surâde, domnule Primar, este de partea dumneavoastră. Sigur îl veți repara în următorii 30 de ani....!”, a scria consiliera Ana Maria Pănescu pe pagina sa de socializare însoțindu-și textul de mai multe fotografii făcute în incinta Policlinicii din Topoloveni.

Gheorghiță Boțârcă: „E un fel de a ne băga singuri în seamă”

Botarca.jpg

 

„Nu stau să citesc ce pune doamna consilier pe Facebook că n-am timp de așa ceva, dar probabil că dacă aș citi mi-aș aminti și eu de niște lucruri despre ea. Vă invit să veniți la Policlinică și să aflați realitatea la fața locului. Eu acolo funcționez cu un centru de vaccinare care are tot ce îi trebuie, toaletă, curățenie absolută, igienă. Cât privește zona de cabinete de consultații acolo nu putem face toaletă publică. În schimb fiecare cabinet, fiecare medic, are toaletă, iar dacă pacientul chiar face pe el are dreptul să solicite medicului respectiv accesul la toaletă și sunt convins că nu a fost refuzat cineva vreodată. Ce face doamna consilier este un fel de a ne băga singuri în seamă.”, a declarat primarul Topoloveniului pentru Financiarpress.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.