ControlBazar.jpg

 

 

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, Poliția Locală Pitești, au efectuat  azi, 10 decembrie, mai multe controale la agenții economici din Bazarul „Gheorghe Lazăr”, din municipiul Pitești, având ca scop respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și a modului de ocupare a domeniului public, în baza acordurilor emise de Primăria Municipiului Pitești.                

A fost verificat un număr de 34 de comercianți, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale conform H.CL. 197/2017, dintre care 7 avertismente și 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1800 de lei.

Acțiunea va continua pe toată perioada săptămânii următoare, în baza planului de acțiune stabilit și a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.